Zwijndrechtse Cup 2018

ZWIJNDRECHT – In 2018 strijden de vijf Zwijndrechtse Voetbalverenigingen Groote Lindt, VV Heerjansdam, ZVV Pelikaan, VVGZ en Z.B.C ’97 voor het eerst sinds jaren weer om de Zwijndrechtse titel. Op 18, 21 en 25 augustus organiseren zij gezamenlijk het Zwijndrechts Voetbalkampioenschap.

De voorrondes worden op zaterdag 18 augustus (Heerjansdam) en op dinsdag 21 augustus (Pelikaan) gespeeld. De finaleronde wordt op zaterdag 25 augustus gehouden op het complex van ZBC’97. Mediapartner ATOS RTV zal alle wedstrijden van zowel de voorrondes als de finaleronde met eigen reporters live verslaan. ATOS RTV pakt op de finaleronde uit door de gehele dag live aanwezig te zijn.

Ook de loting zal op zondag 17 juni tussen 15.00 uur en 16.00 uur live te volgen zijn op ATOS Radio. Vertegenwoordigers van alle verenigingen zullen in het programma Sport op Zondag onder leiding van Paul Budde toezien welke voorronde wedstrijden er op 18 en 21 augustus zullen worden gespeeld.

Alle voetbalwedstrijden staan onder leiding van een scheidsrechters trio, die zullen worden aangesteld door de Scheidsrechter Vereniging Drechtsteden.