Burgemeester opent Zwem4daagse in zwembad De Hoge Devel te Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT- Wilt je in de herfstvakantie iets leuks doen of sportief bezig zijn, eventueel met jouw (klein)kinderen? Dat kan want zwemvereniging ZZ & PC De Devel organiseert van dinsdag 22 oktober 2019 t/m vrijdag 25 oktober 2019 de jaarlijkse zwem4daagse.

Tijdens de zwem4daagse kun je elke avond van 18.00 uur tot 20.00 uur baantjes zwemmen in het zwembad De Hoge Devel te Zwijndrecht. De te zwemmen afstanden variëren van 250 meter tot 1.000 meter per avond. Op dinsdagavond 22 oktober zal om 18.00 uur het startschot voor de 2019 zwem4daagse gegeven worden door Dhr. Hein van der Loo, burgemeester van Zwijndrecht.

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd, want iedere avond is er tegen een kleine vergoeding in het clubhuis van de vereniging de mogelijkheid om een maaltijd te nuttigen. Verder kun je hier natuurlijk ook terecht voor een klein hapje en drankje.

Inschrijven voor de zwemvierdaagse kan via de website van de zwemvereniging, www.dedevel.nl/zwem4daagse of via zwem4daagse@dedevel.nl doen. Ook op de dinsdagavond zelf, voor aanvang kunt u zich nog inschrijven.

De kosten voor de zwem4daagse zijn voor 4 avonden: € 2,50 zonder herinneringsmedaille en € 5,00 met herinneringsmedaille. Tenslotte: er is elke avond na het zwemmen nog een kleine (gezonde) verrassing voor alle deelnemers.