Zinderende start van Augustus Voetbalmaand bij Z.V.V. Pelikaan

ZWIJNDRECHT – De eerste week van de open trainingen bij Z.V.V. Pelikaan zit erop. Op de dinsdag en donderdag hebben gemiddeld bijna 70 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar deelgenomen. En wat hebben die kinderen genoten! Met de hulp van veel vrijwilligers, waaronder selectiespelers van Z.V.V. Pelikaan en ouders, was het onder de blinkende zon erg succesvol.

De trainingsdagen starten met een gezamenlijke warming up, waarna de kinderen in aparte groepen met de trainers een circuit afwerken. Hierbij wordt getraind op diverse voetbaltechnische onderdelen. Tussendoor zijn er vanwege het warme weer zeer regelmatig drinkpauzes. Na een gratis verzorgde lunch, vinden er in de middag toernooitjes plaats en is er een aparte trainingsgroep voor meisjes: ‘De Pelikaan Meiden Open’. De meisjes van 6 t/m 15 jaar worden van 13:00 – 15:00 uur getraind en begeleid door speelsters van het Pelikaan damesteam!

De volgende trainingen vinden nog plaats op 11, 13, 18 en 20 augustus 2020 met een spetterende afsluiter op vrijdag 28 augustus! Geef je op en doe mee – we are all doing it for the kids. Je kunt je nog steeds opgeven, want hoe meer kinderen er plezier kunnen hebben des te beter! En de ouders mogen natuurlijk ook een kijkje komen nemen – wel met inachtneming van de geldende corona regels.

P.S. Graag even opgeven (registratie noodzakelijk vanwege corona) via algjvoorz@vvpelikaan.nl o.v.v. je naam en leeftijd. Je krijgt dan een formulier met nog wat vragen en wanneer je wilt komen in verband met het samenstellen van de trainingsgroepen en de inkoop van de lunch. Wordt een van de door jou meegenomen vriendjes of vriendinnetjes in deze laatste week lid van Pelikaan, dan krijgen jullie beiden een leuke verrassing! Start 10:00 uur; aanwezig om 09:45