Zes korfbalkampioenen bij Albatros

Foto’s Albatros. de kampioensteams F3, E1/E2 en C2

ZWIJNDRECHT – De Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros heeft het zaalseizoen afgesloten met zes titels en twee promoties. De titels gingen naar senioren 5, C2, E1, E2, E3 en F3; voor hen waren er taart en rozen. Een tweede plek op de ranglijst was er voor senioren 4 en A1 en dat is voldoende voor promotie.

De seniorenteams 4 en 5 verdienden zo voor de zaalcompetitie 2023-2024 een plek in de reserve 2e klasse, de klasse waarin ook het 3e seniorenteam zich handhaafde. A1, dat op het veld al in de Hoofdklasse speelt, bereikt dit niveau nu ook in de zaal dankzij de tweede plek achter kampioen PKC/Vertom A2. Een prima resultaat van de ploeg van Remco den Otter en Jasper den Toom en een mooie uitdaging voor de nieuwe trainer Pieter Korteweg.

Voorjaarscompetitie
De Hoofdklasseploegen B1, C1 en D1 kenden een prima zaalseizoen met respectievelijk een 3e , 4e en 2e plaats waardoor zij weer tot de top van Nederland behoren. De jeugdploegen A3 en A4 speelden afgelopen week allebei nog twee wedstrijden en mochten namens Albatros het zaallicht uitdoen. Alle korfballers bereiden zich nu voor op de voorjaarscompetitie die op zaterdag 22 april van start gaat.

Bron: CKV Albatros