ZWIJNDRECHT – Afgelopen zaterdag zijn de jeugdteams JO-7, JO-8 en JO-9 van ZBC ’97 in de kantine gehuldigd voor het behalen van hun kampioenschappen.
In de vroege ochtend vertoonden alle drie de teams alweer hun eerste voetbalkunsten van 2020 in vriendschappelijke wedstrijdjes tegen VVGZ en Pelikaan. Hierna kregen de kleine helden een lekker bakje patat en wat drinken in de kantine, waarna trainer Martin het woord nam. Hij feliciteerde iedereen met de geweldige teamprestaties en het enthousiasme wat zij heel het jaar tonen, waarna iedereen een mooie beker in ontvangst mocht nemen.
Als verrassing werd ook nog bekend gemaakt dat de kids allemaal een trainingspak en een tas zullen krijgen, beschikbaar gesteld door de gulle sponsor Dakonderhoud Zwijndrecht, dezelfde sponsor die op 22 februari ook weer het carnavalsfeest voor zijn rekening zal nemen, waarvoor iedereen van harte welkom is.
Tot slot vroeg Martin iedereen goed om zich heen te kijken en hun vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen om te komen voetballen. Aangezien de winterstop echter nog een paar weken duurt, organiseert ZBC ’97 hierom op 18 januari tussen 11 en 13 uur een open voetbal speeldag voor alle jeugdleden en iedereen die zin heeft.
Aanmelden hiervoor is gratis – net als de contributie voor de jeugd tot 12 jaar – en kan door contact op te met Martin van Zijderveld 0683233912 of Nadir Haddad 0629578756.
Vanaf woensdag 15 januari starten de reguliere maandag en woensdag trainingen voor de jeugd ook weer om 18.15 uur.