Wethouder Jolanda de Witte reikt prijzen uit

Wethouder Jolanda de Witte had het zaterdagavond bij de finalistenhuldiging van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O druk met het uitreiken van de prijzen, medailles en bloemen.

In de overvolle RG-hal van de turnaccommodatie aan de Uilenvliet  werden de meer dan honderd NK-finalisten over geheel 2018 gehuldigd. Bij binnenkomst kreeg iedere finalist een herinneringsmedaille omgehangen en bloem overhandigd. Vervolgens werden de stoppers, de train(st)ers en juryleden vergezeld van een boeket bedankt voor hun bewezen diensten van het afgelopen jaar.

Daarna werden de nominaties van de sportvrouw ritmische gymnastiek, sportvrouw turnen dames en sportman turnen heren bekend gemaakt, alsmede van ieder discipline de talenten, de aanmoedigingen, de sportploegen en de superstars.

Jolanda de Wit maakte de volgende prijswinnaars bekend en reikte daarbij de bijbehorende prijzen uit: Tot Sportvrouw – RG werd Cheryl van der Perk, Sportvrouw – TD – Gabriella de Man en Sportman – TH Jordi Hagenaar gekozen. De talentenprijzen kwamen op naam van: TD –  Dunya Bezemer, RG –  Demi Franssen, TH – Aaron Enser. De aanmoedigingsprijzen gingen naar   Anouk Tieman (TD), Isabella Hokke (RG) en Omar F’touh (TH). Bij de RG werd de Senior groep 2, bestaande uit  Noa Reoijmers, Mirjana Urosevic, Mea Dijkstra, Fenne Dijkstra, Estee Kraaijeveld uitgeroepen tot sportploeg en bij turnen heren het jongensteam 1 nivo 8 met de samenstelling  Paul de Jongh, Gijs Zijderveld, Ian Wevers, Sebastiaan Pel en Tristan Massie. De Superstartitels gingen naar Naomi Visser (TD) en Frank Rijken (TH)