Voorjaarsrust voor korfballers Albatros

Foto Albatros: de welpengroep zoekt versterking

ZWIJNDRECHT – Met de voorjaarsvakantie net van start, waren de afgelopen dagen slechts een paar Albatrosteams actief in het korfbalveld. 

Afgelopen woensdag won het 4e seniorenteam al met 26-15 van het laaggeplaatste Nieuwerkerk 4 en op vrijdagavond haalde D4 haar tweede gelijkspel in de lopende zaalcompetitie. Movado D2 werd in Dordrecht op 4-4 gehouden.  Op zaterdag 25 februari kwamen twee teams in het veld. Het 7e won, ook met dank aan de invallers Jasmijn en Jovanka, met 19-9 van Sporting Delta 6. Pas in de tweede helft werd er ruim afstand genomen. Het 10e speelde nog tussen de confetti in het Veerhuis in Oud-Gastel een tot het eind spannend duel tegen Juliana 4 en won uiteindelijk met 12-14. 

Komende zaterdag zijn er ook slechts vier zaalwedstrijden en na de vakantie pakken alle teams de draad weer op. Dan wordt er volop getraind voor de laatste vier speelweekenden waarin de beslissingen gaan vallen. 

Op zaterdag 11 maart is er een speciale vriendjes/vriendinnetjes-training voor kinderen in de welpenleeftijd (4-6 jaar). In gymzaal Lunenburg aan de Duivenvoorde 4 staat de welpenleiding klaar om alle geïnteresseerde kids te ontvangen. Ze gaan daar leuke spelletjes spelen en kunnen meteen kennismaken met het korfbalspel èn met de korfbalvereniging Albatros. Iedereen is welkom om 10.00 uur en om 11.00 uur is de training ten einde.