Voorbereidingen selectie seizoen 2020-2021 VV Groote Lindt

ZWIJNDRECHT- Ondanks de huidige corona-crisis is er een start gemaakt met de voorbereidingen op het seizoen 2020-2021 in de hoop dat in augustus “gewoon” kan worden gevoetbald.

Zoals eerder bekend gemaakt zal Randall Neeskens het aanstaande seizoen de hoofdtrainer van de selectie van Groote Lindt zijn. Martijn Stoop en Marcel Walters zijn de nieuwe assistenten van Randall. Martijn en Marcel zijn beide voormalig selectiespeler en blijven ook actief in de jeugdopleiding van onze vereniging. Na drie seizoenen als hoofdtrainer en één seizoen als assistent-trainer zal Serge van den Hurk Groote Lindt verlaten. Tevens zal Peter Miedema zijn werkzaamheden als teammanager naast zich neerleggen. Voor Groote Lindt 2 is Grote Lindt op zoek naar een nieuwe trainer. Angelo Geerlings zal Groote Lindt 2 namelijk verruilen voor reserve hoofdklasser Pelikaan 2.

De selectie van Groote Lindt 1 zal grotendeels behouden blijven. Tim Willemstein (Pelikaan), Juthlen Castillo (Sv Poortugaal) en Marc Görges (recreatief) zullen sportpark Bakestein verlaten.

De volgende spelers hebben toegezegd volgend seizoen de overstap naar Groote Lindt te maken:

  • Nathan Silié is 23 jaar en komt over van de “buren”: Pelikaan.
  • Mourad Afras is 23 jaar en komt over van plaatsgenoot VVGZ.
  • Wesley de Hoog is 20 jaar oud en komt over van IFC zaterdag.
  • Oussama el Hajouti is 19 jaar en komt over van IFC zaterdag.

Daarnaast sluit Bas Jansen na een lange revalidatieperiode weer aan bij de selectie waarbij Max Klop definitief vanuit de jeugdopleiding ook zal aansluiten.

Door de overstap van deze talentvolle en enthousiaste spelers hoopt De Lindt de komende jaren, met aanvulling vanuit de talentvolle jeugdopleiding, een stap hogerop te maken. 

Groote Lindt is in samenwerking met hoofdtrainer Randall Neeskens nog in gesprek met meerdere spelers waaronder een keeper en hopen deze snel toe te kunnen voegen aan de selectie.