Uitslagen streekvoetbal

Van de weinige competitie wedstrijden voor 1e streekploegen dit weekend was Pelikaan misschien wel de meest gelukkigste. De ploeg uit Zwijndrecht kon in de laatste minuut van de wedstrijd een overwinning op Binnenmaas nipt binnenhalen.  Ook aan de kant van 1e klasser Heerjansdam viel de laatste goal in de eindfase maar daar kon een overwinning op Nieuw-Lekkerland de dammers al niet meer ontgaan.

Minder gelukkig was Groote Lindt dat zaterdag maar liefst met 6-3 verloor van Klundert. Doordat in dezelfde klasse  Internos op Bakestein met 0-3 wist te winnen van ZBC’97 is Groote Lindt zijn 2e plek nu kwijtgeraakt aan de ploeg uit Etten-Leur. IFC dat met 3-0 won van Seolto blijft het 3C klassement onbedreigd aanvoeren.

VVGZ en ASWH waren dit weekend vrij. Toch keken de Ambachtenaren met extra aandacht naar de verrichtingen van Excelsior 31’ Zij wonnen namelijk het degradatieduel tegen VVOG met 2-1 en klommen in het klassement twee plaatsen omhoog. ASWH is daardoor helaas de nieuwe hekkensluiter geworden van de 3e divisie.

Uitslagen van de streekvoetbal wedstrijden gespeeld op zaterdag 18 maart 2023

WedstrijdEindstand
Nieuw-Lekkerland Heerjansdam           0-3
Pelikaan Binnenmaas3-2
Klundert Groote Lindt6-3
IFC  Seolto                      3-0
ZBC’97 Internos0-3