Uitslagen streekvoetbal

Twee nacompetitiewedstrijden werden er in onze streek zaterdag gespeeld met als inzet promotie naar een hogere klasse. Groote Lindt begon thuis tegen Schelluinen en VVGZ speelde uit bij Den Hoorn.

Op sportpark Bakestein begon de nacompetitie voor Groote Lindt in ieder geval al even zonnig als het weer die dag. Met 3-1 werd het 2e klasse team van Schelluinen naar huis gestuurd met als gevolg dat deze ploeg volgend jaar een klasse lager mag gaan spelen. De doelpuntmakers van de rood-witten waren Max Klop en Moustakim Atlagh. Het derde doelpunt was een eigen goal van Schelluinen. De volgende tegenstander van Groote Lindt wordt op 10 juni de voetbalvereniging Hardinxveld.

De ‘Geluksvogels’ van VVGZ hadden het geluk helaas wat minder aan hun kant. Hoewel Den Hoorn vooral in de eerste helft het meeste balbezit had ontstonden er na rust meer kansen voor de Zwijndrechters. Na de officiële speeltijd stond er 3-3 op het scorebord en ging er verlengd worden. Toen ook daaruit geen winnaar kwam moesten er strafschoppen genomen worden waarbij Den Hoorn uiteindelijk er 1 meer in schoot. Geen promotie dus voor VVGZ; de ploeg speelt volgend seizoen opnieuw in de 2e klasse.

Den Hoorn VVGZ 3-3  (na strafschoppen 8-7)
Groote LindtSchelluinen3-1 uitgebreid verslag in deze link

Bron ATOS SPORT