ZWIJNDRECHT – De selectiemeisjes/dames van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O  zijn op twee fronten rayonkampioen geworden.

Bij de verplichte oefenstof was het ereschavot een volledig O&O-onderonsje. Team-1 bestaande uit de turnsters Nynke Mourik, Imara Kornelisse, Amber Wehrman Krieger, Bente van Winden en Emma de Man belandde met 160,300 punten op de hoogste trede, team-3 samengesteld met Vera Ammerlaan, Sophie van der Hoeven, Sylvie Quist,Charmayne van den Heerik, Marleen van Nes en Amy McMurray  werden met 157,150 punten knap tweede en team-2 met de formatie Abby Augustin, Jeanha van der Meulen, Sarah Koster, Femke Knijnenburg, Minke Schouten en Laura Hensen eindigden met 153,550 keurig op de derde plaats.

Bij de keuze oefenstof trokken de O&O-turnsters ook aan het langste eind. O&O-2 met de turnsters Annemijn Grit, Corine van Strien, Day Grinuva, Divinia Moreauw, Krin Hoekstra, Lisa Schouten Merel Heezen en Merel Kerkhof leverde een verbeten strijd met Olympia-1 – Papendrecht. Met 129,050 punten eisten de O&O-dames de rayontitel voor zich op. O&O-team-1 bestaande uit Anne Bezemer, Daphne Schellen, Elise Biemond, Kimerley Nugteren, Layla Voerman, Leanne Barendrecht en Kiara van Brouwer-Gonzenbach eindigde met 122,200 punten op de zesde plaats.

De jeugdige pre-instappers verwerkten een individuele competitie. Defne Dal liet zich het zilver omhangen. Ella van Veelen, Nienke van Eijk, Elin Buijink en Joëlle Quist eindigden gezamenlijk op de derde plaats.