Turngala O&O

ZWIJNDRECHT- Aanstaande zaterdag organiseert de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan in de Develhal aan de Sportlaan een turngala. Hieraan zullen deelnemen alle recreanten- en dansgroepen, de wedstrijdsporters, alsmede de topsportafdeling.

Het geheel is ingedeeld in een drietal shows. In de ochtend- en middagvoorstelling is de jeugd t/m 11 jaar ingedeeld. De avondvoorstelling wordt verzorgd door de leden van 12 jaar en ouder. De ochtendvoorstelling begint om 10.30 uur (zaal open 10,00 uur) en ’s-middags wordt er gestart om 15.00 uur (zaal open 14.30 uur). ’s-Avonds vindt de opening plaats om 19.30 uur (zaal open 19.00 uur)

De turnshowcommissie alsmede de technische leiding hebben veel tijd en werk gestoken in een aantrekkelijk programma. Naast het gymnastische zijn er optredens te bewonderen van de afdelingen ritmische gymnastiek, streetjazz, jazzdans, alsmede individueel toestelturnen.

Kaarten zijn verkrijgbaar op donderdag 28 november a.s. van 19.30 tot 20.30 uur in de kantine van de O&O-turnaccommodatie aan de Uilenvliet 1 Zwijndrecht. De toegangsprijzen bedragen voor volwassenen en kinderen boven de vijf jaar € 7,– per persoon per voorstelling. De 65+’ers betalen € 6,– en kinderen van 4 en 5 jaar € 4,– pp. pv. Er is geen pinautomaat aanwezig. Er kan alleen contact worden afgerekend.