HENDRIK IDO-AMBACHT– De eerste versterking voor ASWH voor het komende seizoen is middenvelder Sven van der Net. De 23-jarige Papendrechter is afkomstig van zaterdag eersteklasser Sliedrecht. Bij die club is Van der Net bezig aan zijn tweede seizoen.

Op jonge leeftijd werd hij door FC Dordrecht gescout bij zijn eerste club Papendrecht. De middenvelder bracht zes jaar in de jeugdopleiding van de Dordtse profclub door, maar mede door blessureleed keerde hij in 2016 terug bij Papendrecht. Van der Net richtte zich daarom op zijn maatschappelijke loopbaan en combineerde dat met voetbal in zijn vertrouwde omgeving. Na twee seizoenen Sliedrecht maakt hij nu een nieuwe stap.

,,Ik streef het hoogst haalbare na. ASWH is een stap omhoog. Ik ben fit, gedreven en heb er heel veel zin in”, zegt de nieuwe aanwinst zelf over zijn overgang. ASWH is blij dat de talentvolle regiospeler voor ASWH heeft gekozen en verwacht dat de box-to-box-speler met zijn dynamiek en winnaarsmentaliteit een toegevoegde waarde is voor de nieuwe selectie.

Foto: ASWH