Summer Soccer School @Groote Lindt

ZWIJNDRECHT – Door de coronacrisis is inmiddels duidelijk dat kinderen te weinig hebben bewogen of nog steeds te weinig bewegen. Groote Lindt wil haar maatschappelijke gezicht laten zien en organiseert daarom de gratis Summer Soccer School @Groote Lindt!

Vanaf maandag 22 juni t/m 15 juli 2020 kunnen alle kinderen geboren in de jaren 2007 t/m 2013 vier weken lang, geheel gratis deelnemen aan de Summer Soccer School @Groote Lindt!Iedere maandag en woensdag 18:00 tot 19:15 uur is er training voor jongens en meiden.

Iedere donderdag houden we “girls only” trainingen, speciaal voor meiden die graag met meiden onder elkaar willen trainen. Ook deze trainingen zijn van 18:00 tot 19:15 uur.

Je hoeft niet per se lid te zijn van Groote Lindt en ook vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Wel dien je in sportkleding te komen en sport(voetbal)schoenen te dragen. Neem bij warm weer een eigen bidon mee! De Summer Soccer School @Groote Lindt staat onder leiding van ervaren enthousiaste jeugdtrainers van Groote Lindt. Het is een uitstekende manier om fit te blijven en kennis te maken met de voetbalsport en Groote Lindt. We zullen gebruik maken van diverse trainingsvormen waarbij we rekening zullen houden met de verschillende leeftijden.

Helaas is het (nog) niet mogelijk om als ouder de training te bekijken en dienen we ons te houden aan het Coronaprotocol van Groote Lindt. De kleedkamers zijn gesloten en er is geen gelegenheid tot douchen. De parkeerplaats vooraan bij de kantine is ingericht als een Kiss and Ride locatie. U kunt uw kinderen hier volledig veilig afzetten en ophalen. Bij het afzetten wordt er niet geparkeerd. Het complex zal om 18:15 de poort sluiten en vanaf 19:00 uur weer geopend en kunt u parkeren. U dient in uw auto te blijven.

Wij zien jullie graag maandag 22 juni a.s. om 18:00 uur bij Groote Lindt, sportpark Bakestein. Nadere vragen kunt u stellen via info@grootelindt.nl.