Succesvolle herstart O&O Jongensselectie

ZWIJNDRECHT – Na twee maanden lockdown had de jongensselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekverniging O&O een succesvolle herstart van het wedstrijdseizoen. Bij de in Zoetermeer gehouden districtswedstrijden wisten de turners op alle fronten beslag op het eremetaal.

Bij de junioren-C veroverde Fjodor Massie met 67,150 punten het goud. Olivier Kijkuit werd in deze klasse met 63,383 punten vierde en Stijn Ammerlaan met 62,467 punten vijfde.

Goud was er ook voor Braylin Timas Soares. Hij turnde zijn wedstrijd in de categorie jeugd-B. Zijn eindtotaal kwam uit op 66,133 punten
Bij de teamwedstrijden pupillen-B trok de O&O-formatie, bestaande uit Finn Frederiksz, Dane Lopes, Olivier van Musscher, Jeremy Vogel en Thije Zoetmulder aan het langste eind. Met een overmacht van maar liefst achtentwintig punten kwamen de jongens als eerste uit de strijd. Zij turnden 284,347 punten bijeen. In de individuele rangschikking voerde Olivier van Musscher met 95,387 punten de lijst aan, gevolgd door Thije Zoetmulder met een score van 94,573 punten.

Levi Kant turnde zijn wedsrijd met zijn mixteam in de pupillen-C-categorie. Het team eindigde met 274,060 punten op een tweede plaats. Individueel noteerde Levi 91,500 punten, goed voor de derde trede van het ereschavot.
Tot slot bonden de instappers in de A-categorie de strijd aan. Het team, samengesteld uit Jonas Dekker, Myron Jansen, Bas Melkert en Danté Worthington, kwam tot een eindscore van 265,967 punten waarmee de ploeg als tweede uit de strijd kwam. Individueel ging de eindzege met 93,717 punten naar Danté Worthington.