Serge van den Hurk ook komend seizoen hoofdtrainer van Groote Lindt

ZWIJNDRECHT – De TC van Groote Lindt is verheugd, dat Serge van den Hurk ook komend seizoen hoofdtrainer van Groote Lindt zal zijn. Afgelopen zaterdag heeft Serge direct na de wedstrijd Groote Lindt – Unitas zijn contract met één jaar verlengd. Serge begon in 2016 als assistent van Henk Dirven en heeft van Groote Lindt de afgelopen twee seizoenen een kampioenkandidaat in de derde klasse gemaakt.
Vanaf volgend seizoen zal Serge worden geassisteerd door Randall Neeskens. Randall is geen onbekende voor Groote Lindt. Randall heeft jaren bij Groote Lindt gevoetbald en is na zijn actieve voetbalcarrière trainer geweest van onder andere VVGZ 2 en ZBC’97 1. Met het aantrekken van Randall Neeskens is direct de beoogde opvolger van Serge van den Hurk bekend gemaakt. De intentie is uitgesproken, dat Randall na het komende seizoen Serge als hoofdtrainer zal opvolgen. Hiermee volgt de TC hetzelfde traject als eerder met Serge gevolgd is.
De TC heeft er alle vertrouwen in dat met de nieuwe Technische Staf Groote Lindt in de top van de derde klasse kan blijven spelen of – als we dit jaar al promotie kunnen afdwingen – een rol van betekenis in de tweede klasse kunnen spelen.