Selectie nieuws Z.V.V. Pelikaan seizoen 2022-2023

ZWIJNDRECHT – Op dit moment is het lopende seizoen nog in volle gang, maar uiteraard moet de blik ook vooruitgeworpen worden om ervoor te zorgen dat Pelikaan in het volgende seizoen ook de zaken weer op de rails heeft.

Van de huidige selectie van het eerste elftal hebben de volgende spelers aangegeven, ook volgend jaar bij Z.V.V. Pelikaan te willen voetballen: Yorik van Deelen (aanvoerder), Jordy Leyten, Stephan Ooms, Vince van Nes, Jeffrey Nossent, Roy Weber (momenteel revaliderend van blessures), Deveney Veld, Cees Groeneveld, Bram Kok, Timo Nossent, Sybren Bakker, Sjoerd Opschoor, Jesper Nossent, Anwar Tresor Nzojibwami, Jens van Baaren (overgekomen uit Pelikaan 2), Bora Ocak en Juthlen Castillo.

Nieuw en terug bij Pelikaan zijn Ruben en Jesse de Raad na een uitstap naar Nieuw-Lekkerland. De toekomst van Jordy van Deelen is door zijn ernstige blessure ongewis. Pelikaan hoopt dat Jordy kan terugkomen echter hoe zich dit ontwikkelt is zeer onzeker.

Vertrekkende spelers

Doelman Sjoerd de Groot vertrekt naar de Alblas en doelman Dennis Sleiffer stopt. Pelikaan is dus voorlopig nog op zoek naar nieuwe keepers maar heeft er vertrouwen in dat dit opgelost wordt!

Foto: Fred Leijten