O&O succes op 0pen-Zuid-Hollandse-kampioenschappen

Foto O&O. Goud voor Finn Frederiksz

ZWIJNDRECHT – In Zoetermeer vonden de Open-Zuid-Hollandse-Kampioenschappen voor jongens en heren plaats. De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O nam met haar jongensselectie met succes deel aan dit toernooi. Naast het eremetaal goud, zilver en brons waren er door de grote deelname ook medailles voor de nummers vier.

Bij de pupillen-B trok Finn Frederiksz aan het langste eind. Hij veroverde het goud met 97,200 punten. Een gelijk resultaat behaalde Job Donkers in de pupillen-C-categorie. Hij kwam tot een score van 94,500 punten. Zijn ploeggenoot Myron Jansen liet zich de medaille voor de voerde plaats omhangen.

Zilver en brons
In de klasse junior-C lag Olivier van der Jagt met 65,650 punten beslag op het zilver, met nauwelijks een verschil van 0,4 punten verschil gevolgd door Stijn Ammerlaan die met 65,250 punten het brons pakte. Brons was er ook voor Vigo de Jager in de jeugd-B-klasse. Hij turnde 63,350 punten bijeen. Thije Zoetmulder werd in de categorie met 63,550 punten vierde.

Meer eremetaal
Ook de aller jongste turners turnden zich naar het eremetaal. In de categorie pre-pupil-A werd Just van Rees knap derde met 78,800 punten. Vierde-plaats medailles gingen verder naar Twan Stolk (Instap-A -1 ste -jaars) met een score van 91,400 punten en naar Jens de Waars (instap-A – 2 de -jaars). Zijn puntentotaal bedroeg 90,500 punten

Bron O&O