O&O leden weer naar binnen

ZWIJNDRECHT – Bij de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O ging de vlag uit! Alle rond de 1000 leden konden deze week weer binnen van start. Helaas kon het oude rooster niet één op één worden overgenomen. Om technische redenen kon het gemeentelokaal aan de Lunenburg niet worden opengesteld. Als gevolg daarvan moesten heel veel groepen elders worden ondergebracht en worden samengevoegd. Ook kwam het nodige om de hoek kijken om te kunnen voldoen aan het door NOC*NSF opgestelde protocol “Verantwoord Sporten”.  Na heel veel passen en meten kon het sein richting de leden op groen.

Hiermee kwam een eind van een periode van online- en buitentrainingen. Voor zowel de leden en de lesgevers een verademing om weer binnen bezig te kunnen zijn met het uitvoeren en beoefenen van hun geliefde sport.

Het O&O-bestuur en de leden willen iedereen bedanken die het gedurende deze bijzondere periode mogelijk hebben gemaakt om  buiten te kunnen sporten. Dank aan Collega-sportverenigingen HSVZ en ZBC. Ook aan  de basisschool De Develhoek en turnwinkel CEK. Verder de Gemeente Zwijndrecht en in het bijzonder alle betrokken medewerkers, alsmede de conciërge van gymlokaal Welhorst.

Speciaal dank ook alle lesgevers die zich noodgedwongen  hebben moeten aanpassen aan eerst online en daarna aan buitentrainingen op ongebruikelijke locaties. Bewonderenswaardig met wat voor creativiteit e.e.a. door hen is neergezet.