O&O-jongensselectie knap van start gegaan

Foto O&O: Goud voor O&O selectie

ZWIJNDRECHT – De jongensselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O is zaterdag 11 november in Zoetermeer bij de eerste teamdistrictswedstrijden knap van start gegaan. Vijf van de zes gestarte formaties wisten beslag te leggen op tweemaal goud, tweemaal zilver en eenmaal brons.

De instappers-A Justin Blaas, Brett van Bruchem, Manoh Hoorweg, Kanstantsin Novik en Twan Stolk veroverden met een knappe score van 276,655 punten het eerste goud. Het tweede goud kwam op naam van de jeugdturners Thije Zoetmulder, Jeremy Vogel, Finn van der Struik en Finn Frederiksz. Op niveau-5 turnden zij 131,517 punten bij elkaar.

Zilveren score
Het team bestaande uit Myron Jansen, Bas Melkert, Djamilo Hoorweg, Thomas Jiskoot en Jens de Waard bond de strijd aan in de categorie pupil-B. Met slechts een halve punt verschil op de nummer één lieten zij zich met 273,350 punten het zilver omhangen. Ook in de categorie Jeugd-D was er zilver. In een gezamenlijk team met KDO-Sport Hellevoetsluis kwamen de O&O-ers Levi Kant en Job Donkers in actie en kwamen tot de zilveren score van 253,433 punten.

Bronzen medaille
Het team pupil-C, samengesteld uit Benjamin Vlasblom, Luca Geneugelijk, Jurre Dekker, Elijah Havenaar en Sebbe Mostert, completeerde het geheel met een bronzen medaille. Zij kwamen uit op een puntentotaal van 263,900. Casper Droogendijk, Joshua Havenaar en Matei Moraru vormden een gezamenlijk team met Dynamo-Vlaardingen. Zij eindigden met 268,500 punten op een vijfde plaats.

Bron O&O