O&O-jongens in de prijzen

ZWIJNDRECHT – Bij het verlate door De Hazenkamp-Nijmegen georganiseerd kersttoernooi hebben de jongens van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O zich knap in de prijzen geturnd. Zowel bij de individuele toestelwedstrijd als in teamverband wisten de O&O-turners te scoren.

Het beste resultaat kwam op naam van Olivier van Musscher. Hij lag in de eerste divisie jeugd bij de individuele toestellen wedstrijd beslag op twee maal goud, tweemaal zilver en twee maal brons. Het goud behaalde hij op de onderdelen ringen (12,45 pnt.) en sprong (11,20 pnt.), zilver op de toestellen vloer ( 11,65 pnt.) en rek (10,80 pnt) en het brons bij paardvoltige (9,05 pnt.) en brug (10,70 pnt.)
Kian Olthoff bond de strijd aan in de eredivisie jeugd. Hij pakte het goud op rek (11,35 pnt), zilver op ringen (11,25 pnt.) en brons op paardvoltige (10,40 pnt.).

Top Turnen Zuid-Holland
In een gecombineerd team met KDO-Krimpen en TOOS-Waddinxveen kwam Jens de Waard in de pupillen-B-categorie als winnaar uit de strijd. Het puntentotaal bedroeg 175,800. Danté Worthington maakte deel uit van de combinatie met Top Turnen Zuid-Holland. Dit team kwam in de categorie pupillen-A met 177,500 punten als tweede uit de strijd. De instappers-A Manoh Hoorweg, Twan Stolk, Kanstanstin Novik en Brett van Bruchem turnden een uitstekende wedstrijd. Met een miniem verschil van 0,8 punten op nummer één eindigden zij met
187,300 punten op de tweede plaats.

Bron O&O