O&O hervat trainingen

ZWIJNDRECHT- Eindelijk is het zover!! Na vele weken niets doen of deelnemen aan online thuistrainingen kunnen, op een enkele groep na, alle jeugdleden van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O (plus minus 600) buiten hun gezamenlijk trainen weer oppakken. Het heeft heel wat voeten in aarde gehad om alle jeugd van de recreanten- en wedstrijdgroepen een plaatsje te geven. In goed overleg met de gemeente en de veiligheidsregio hebben we uiteindelijk diverse plekken in Zwijndrecht toegewezen gekregen waar we mogen trainen.

De recreanten zijn ondergebracht op een bijveld van HSVZ op Bakestein, de free runners op de Veerplaat, jazz-dance op het Raadhuisplein en de jongens wedstrijdsport op de parkeerplaats van CEK Gymnastics. Voor de meisjes wedstrijdsporters was het iets ingewikkelder. Hun rooster is verdeeld over drie locaties en wel het veld bij gymlokaal Welhorst, ZBC-veld op Bakestein en schoolplein van de basisschool De Develhoek.

Inmiddels is ook de organisatie van het buiten trainen voor de fifty-fitgroepen opgestart. De meeste groepen uit dit beweegassortiment zullen ook buiten hun activiteiten gaan oppakken.

Om de trainingen zinvol te maken wordt er een groot beroep gedaan op de creativiteit van onze train(st)ers. Binnen de gestelde regels van het RIVM worden er nu programma’s gemaakt om de sporters lekker te kunnen laten bewegen.

Mede dankzij onze trouwe sponsors CEK Gymnastics , Van Gent Autoverhuur BV. en CPM kunnen een aantal groepen springen op door hen beschikbaar gestelde airtracks. Met deze airtracks kunnen deze sporters naast alle vormen van kracht, conditie en lenigheid, verantwoord springen en salto’s maken.

Wij zijn alle betrokkenen instanties, verenigingen en bedrijven zeer erkentelijk voor hun medewerking en sponsoring. Een fraai eindresultaat!! Het recreantenbuitenrooster is te vinden op onze site www.o-en-o-zwijndrecht.nl

Wilt u ook iets betekenen voor onze club neemt u dan contact op met het secretariaat info@o-en-ozwijndrecht.nl. Alle hulp in welke vorm dan ook is welkom.