Nieuwe hoofdsponsor en promotie voor Albatros

Foto Albatros: De nieuwe hoofdsponsor schudt de hand van de oude

ZWIJNDRECHT –  Op zaterdag 17 juni nam Albatros na negen jaar afscheid van hoofdsponsor Ingenieursbureau Klink uit Dordrecht. Naast de jaarlijkse ondersteuning via het hoofdsponsorschap was het Ingenieursbureau ook naamgever en sponsor van het jaarlijkse Kinktoernooi.

Onder toeziend oog van de vele Albatrossers die waren verzameld voor de Oudejaars Familiedag vond ook de overdracht van het hoofdsponsorschap plaats. De vlag van Ingenieursbureau Klink werd gestreken en vervangen door de vlag van de nieuwe hoofdsponsor: Meesterwerk in bouw en verbouw BV. Namens het Zwijndrechtse bedrijf nam Marthijn Zoutewelle de bloemen in ontvangst. Meesterwerk tekende voor een voorlopige verbintenis van drie jaar aan de korbalclub. Voorzitter Max van de Pol richtte vervolgens mooie woorden aan de scheidende en de nieuwe hoofdsponsoren.  De uitstraling van de Zwijndrechtse korfbalclub neemt de laatste jaren zienderogen toe, want naast het optreden van alle jeugdselecties op het hoogste niveau in Nederland, promoveerden het 1e en 2e seniorenteam naar de Overgangsklasse veld. Een terechte beloning voor het stijgende korfbalniveau van de selectie en een pluim op de hoed van beide trainers Ed van der Steen en Thomas van den Bosch.

Afscheid veldseizoen
Albatros neemt afscheid van het veldseizoen 2022-2023 met maar liefst tien kampioenen. S8, A4, B2, B3, C3, D1, D3, E1, E3 en F3 mochten taart eten en daarnaast behoorde D1 met haar play-offplek tot de top vier van Nederlandse D-teams. De voorbereidingen op het komende uitdagende seizoen zijn inmiddels alweer gestart.

Bron ckv Albatros