Martijn Stoop & Marcel Wattimena nieuwe trainers Groote Lindt

De nieuwe trainersstaf bij Groote Lindt voor seizoen 2024-2025

ZWIJNDRECHT – Bij voetbalvereniging Groote Lindt zal het aankomende seizoen,2024-2025, de hoofdmacht onder leiding komen te staan van het trainersduo Martijn Stoop en Marcel Wattimena. De twee Lindtenaren worden in het nieuwe seizoen bijgestaan door Marcel Walters als assistent. Het duo neemt daarmee het stokje over van Randall Neeskens die na enkele succesvolle jaren een andere uitdaging heeft gevonden.

Martijn Stoop is al meerdere jaren als assistent verbonden aan het eerste elftal en doet nu een stap naar voren. Na de jeugd van ASWH volgde hij de Dordrecht’90 opleiding, waarna hij als speler acht jaar lang het rood-wit gestreepte tenue om de schouders heeft gehad.
Marcel Wattimena Marcel Wattimena is eveneens geen onbekende bij v.v. Groote Lindt, waar hij als zesjarig jongetje begon met voetballen. Als jeugdtrainer heeft Marcel reeds de nodige ervaring opgedaan bij ASWH en coacht hij inmiddels al vijf jaar verdienstelijk de JO19-1 bij v.v. Groote Lindt.

Tweede klasse ligt in het verschiet
Ondanks enkele verschuivingen in de selectie aankomend seizoen is er vanuit de club en het bestuur veel vertrouwen in het duo. Met een JO23-1 uitkomend in de Vierde divisie en de JO19-1 in de Hoofdklasse kloppen de nodige jeugdige talenten op de deur van de hoofdmacht. Daarnaast wil Groote Lindt de selectie versterken met spelers van buitenaf. Hun huidige eerste elftal is momenteel nog volop in de strijd op één van de bovenste plaatsen en daarmee is ook promotie naar de 2de klasse een serieuze optie. Dus met de huidige spelers, de jeugd, en nieuw aan te trekken spelers, tezamen met de nieuwe technische staf maakt dat de club met een goed gevoel uitkijkt naar komend seizoen.

Bron Groote Lindt