Jong Oranjeleeuwin Jaimy Ravensbergen geeft voetbalclinic in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – Na de succesvolle edities in 2021 en 2022 kunnen voetbalmeiden uit Zwijndrecht en omstreken ook in 2023 weer komen ‘Trainen als een prof’. Want op zondag 2 april komt ADO Den Haag en Jong Oranje speelster Jaimy Ravensbergen opnieuw naar Zwijndrecht om een clinic/training te verzorgen.

Tijdens de anderhalf uur durende training zal Jaimy je van alles leren op het gebied van techniek en tactiek. Na afloop is er nog de mogelijkheid om vragen te stellen, voor het maken van een selfie en natuurlijk het scoren van een handtekening. Alle voetbalmeiden van 8-16 jaar uit Zwijndrecht e.o. zijn daarbij welkom.

De clinic wordt gegeven door Jaimy Ravensbergen die speelt voor eredivisionist ADO Den Haag Vrouwen en ook een vertrouwd gezicht is als Jong Oranjeleeuwin. Na dit seizoen komt Jaimy Ravensbergen uit in het rode tenue van de FC Twente Vrouwen. ‘Het is de mooiste vrouwenvoetbalclub van Nederland’, aldus Ravensbergen. ‘Ik zit nu in de laatste jaar van mijn studie en richt me daarna volledig op voetbal. ‘Ik wil mezelf vooral ontwikkelen bij FC Twente’, vervolgt Ravensbergen. ”Daarnaast wil ik natuurlijk mooie prestaties behalen met het team en doelpunten meepakken in dat rode tenue.’ Na de bekendmaking van de transfer werd Jaimy bedolven onder de felicitaties wat aangeeft hoe populair zij is.

De clinic ‘Trainen als een prof’ is een initiatief van Meidenvoetbal in Zwijndrecht e.o. & Jaimy Ravensbergen in samenwerking met VVGZ. Kosten voor deelname zijn €10,- p.p. inschrijven kan via https://tinyurl.com/jaimy2023

Bron: VVGZ