Inschrijving Groote Lindt Voetbalschool geopend

ZWIJNDRECHT – De succesvolle voetbalschool bij Groote Lindt gaat binnenkort weer van Start: “De Lindtse Voetbalschool”. De voetbalschool is toegankelijk voor alle kinderen in de regio Drechtsteden in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en kleinschaligheid.

Op het fraaie sportpark Bakestein wil Groote Lindt met haar eigen voetbalschool een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jonge, enthousiaste voetballers/voetbalsters. De vrijdagavond zal de voetbalschoolavond worden zodat het complex optimaal wordt gebruikt. De start zal plaatsvinden op vrijdag 13 mei 2022. Om de hoge kwaliteit te waarborgen is er een maximum aantal deelnemers.

De voetbalschool wordt aangeboden in samenwerking met RVS Soccer skills die zich al meer dan tien jaar succesvol bezig houdt met het op een structurele en kindvriendelijke manier doseren van voetbaltechnieken voor kinderen van 6 – 13 jaar. De 6 trainingen zijn op vrijdagavond en duren 1 uur. 

Keepers:

Ook is er een mogelijkheid om de keepersschool te volgen. Ook hier geldt dat er maar een beperkt aantal plaatsen is. U kunt na inschrijving een mail sturen naar jeugd@grootelindt.nl waarin u kunt aangeven dat het gaat om de inschrijving voor de keepersschool.  

Kind centraal, voor iedereen toegankelijk.

Met de trainingen richt de Lindtse Voetbalschool zich overigens nadrukkelijk op alle niveaus.  Door met kleine groepjes (4-6 kinderen) te werken is er veel aandacht voor de individuele ontwikkeling van elk kind. De school staat open voor iedereen en dus ook voor Niet-Leden van Groote Lindt

De kosten van “De Lindtse Voetbalschool” zullen slechts € 70,00 all-in bedragen. Hiervoor worden er 6 clinics gegeven. Een neutrale trainingsset van het merk Quick bestaande uit korte broek – t shirt en kousen is inbegrepen.   

Inschrijven is mogelijk via de website van Groote Lindt. Meer informatie over “De Lindtse Voetbalschool” en de ideeën zijn eveneens terug te vinden op de website.