IFC wint van Streefkerk

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Het al zeker van nacompetitie om promotie naar de eerste klasse zijnde IFC won zaterdag thuis met 3-0 van het de degradatie naar de 3e klasse niet meer kunnen ontlopende Streefkerk.

In een tijdsbestek van nog geen vijf minuten, tussen de 10e en 15e minuut van de eerste helft sloeg IFC twee maal toe. Na de tweede corner viel de uitverdedigde bal via de cornernemer Danny Slingerland voor de voeten van Perry van Eijken en diens prima voorzet werd door Mark Zwang binnen gewerkt 1-0. Zijn eerste doelpunt voor IFC. Enkele minuten later kopte Michael Slingerland zijn 10e doelpunt van de competitie tegen de netten. Vrij snel na de rust was het captain Danny Slingerland zelf, die op maat bediend werd door Bobby
Vos voor de 3-0 stand. Hierna verzuimde IFC de score verder op te voeren. Zo won IFC, als nummer drie in de rangschikking, voor de 13e keer in deze competitie en hield het ook voor de 8ste maal verdedigend de nul.

Spelers IFC
Spelers IFC: Jeroen de Veij; Jayson van der Linden, Perry van Eijken, Mark Zwang (46. Ramon van der Wal), Oussama el Hajouti (75. Jochem Touw), Tom van Oorschot, Achraf el Hajouti, Danny Slingerland (66. Younes Er-Rihani), Mohamed el Bannasri (46. Ties van Aggelen), Michael Slingerland en Bobby Vos (75. Just Roovers).

Volgende wedstrijd
Volgende week zaterdag 11 mei speelt IFC om 15.30 uur in Rotterdam bij Spartaan´20, de ploeg die in deze wedstrijd afdelingskampioen kan worden.


Bron Cees van Heeren