IFC boekt eenvoudige zege bij Rhoon

Foto Pixabay

Bij het op de 10e plaats staande Rhoon boekte IFC een volgende eenvoudige zege. De 0-5 overwinning was al de 15e competitiezege van dit seizoen en voor de 10e maal werd verdedigend de nul gehouden. In de stand blijft de voorsprong van IFC liefst 14 punten op de nummer twee.

Onder een aangename zon was het Mitchel Ott die binnen drie minuten na het eerste fluitsignaal voor de eerste treffer van de middag zorgde. In het vervolg van de eerste helft zocht IFC geduldig naar openingen in de geconcentreerd spelende verdediging van Rhoon. Op slag van het rustsignaal was het Tom van Oorschot die de bal achter zijn standbeen langs binnen werkte 0-2. Na de rust verhoogde Nick de Veij 2x en Yoeri Rombouts de score verder tot een 0-5 eindstand, die al na 65 minuten spelen was bereikt. Het thuisteam was Rhoon was niet verder gekomen dan drie kleine speldenprikjes in de eerste helft en sprak na afloop ook van IFC een tegenstander van en hogere categorie.
Volgende week zaterdag 18 maart speelt IFC om 15.00 uur thuis tegen SEOLTO uit Zevenbergen.


Spelers IFC: Jeroen de Veij; Oussama el Hajouti (80. Dennis de Koning), Tim Willemstijn, Perry van Eijken, Tom van Oorschot (70. Yannick Jansen), Nick de Veij (80. Robin Benningshof), Achraf el Hajouti (70. Siem Geluk), Yoeri Rombouts, Danny Slingerland, Mitchel Ott en Noah de Neijs (70. Jochem Touw).


Bron: Cees van Heeren