Ieder voetbalmeisje is een voetbalster

ZWIJNDRECHT- Om het het Meidenvoetbal en de voetballende meiden in Zwijndrecht en omstreken meer aandacht te geven is er naast de succesvolle Facebook pagina, https://facebook.com/Meidenvoetbal.zwijndrecht sinds kort ook een Instagram account.

Via https://www.instagram.com/meidenvoetbal_zwijndrecht.e.o/ houden zij je op de hoogte van het Meidenvoetbal en de voetbalmeiden uit de regio. Daarnaast zijn er regelmatig aanbiedingen, winacties of aankondigingen van toernooien, events, clinics etc.

Ben jij een voetbalster, (in een jongens- of meidenteam ) ouder, trainer of supporter ? Volg dan zeker eerder genoemde accounts, en blijf op de hoogte van het Girlpower uit de regio. Ook voor clubs zoals ZBC,”97, VVGZ, Groote Lindt, ZVV Pelikaan, IFC, ASWH, Heerjansdam etc. is het interessant om te volgen.

Heb jezelf een leuk berichtje, verslag, foto / filmpje? Stuur het dan in via een pb of mail naar voetbal@voetee.nl voor plaatsing.

Wil je als bedrijf, stichting of club jouw event of product promoten, of wil je samen een leuke winactie opzetten? Laat dit dan weten via voetbal@voetee.nl.