HSV Zwijndrecht softbal aspiranten strikes again

ZWIJNDRECHT – Zaterdag 1 juni, twee uur ’s middags. Heerlijk softbal weer en de meiden mochten op hun vertrouwde thuisveld spelen tegen HCAW uit Bussum.

Ze kunnen alles en als ze samen zijn spelen ze de sterren van de hemel. Vandaag aangevuld met een duo van de honkbal aspiranten. Elke week moeten we nog steeds een beetje sprokkelen om voldoende speelsters op het veld te krijgen. Maar wat groeien ze! Ze slaan, ze stelen, ze lopen honken , ze vangen, ze gooien , ze catchen en ze pitchen. En hoe!

Al die power komt onder andere door de krachttraining die ze de hele winter bij Capital Sports hebben opgedaan onder leiding van een personal trainer.

De eerste inning was snel gedaan. De tegenpartij kon niet goed op tegen het pitchen en catchen van onze meiden. Aanvallend werd er vlot door lekker slaan, stelen en goed lopen 5 punten binnen gehaald. Dat liep eigenlijk de gehele wedstrijd zo door. Ook de twee nieuwe dames konden goed meekomen en waren uitstekend aan het slaan en lopen. Eindstand 16-2 voor onze meiden.

Als enige in de competitie (die nu ongeveer halverwege is) staan ze ongeslagen op nummer 1. Ook een keer komen kijken? Op 29 juni spelen ze twee wedstrijden op het thuisveld om 14 en 16:30. Kom gezellig kijken, iedereen is welkom. Hoe meer publiek hoe leuker de wedstrijd.