Het Kampioenschap van Zwijndrecht bij ZVV Pelikaan

ZWIJNDRECHT- Op zaterdag 24 augustus 2019 zullen de eerste elftallen van de Zwijndrechtse voetbalverenigingen Groote Lindt, VVGZ, ZBC ’97, vv Heerjansdam en ZVV Pelikaan het tegen elkaar opnemen in het Kampioenschap van Zwijndrecht. Jaarlijks vindt dit kampioenschap plaats bij één van de verenigingen, ditmaal is ZVV Pelikaan de gastheer.

Gedurende de dag wordt in een toernooivorm gespeeld om de Zwijndrechtse titel, waarbij iedereen elkaar tegenkomst in wedstrijdjes van een half uur. Een mooi moment om te zien waar de elftallen staan, nieuwe aanwinsten te bewonderen en uiteraard voor de eer te strijden. Naast de wedstrijden zijn er tal van nevenactiviteiten gedurende de dag bij ZVV Pelikaan. Zo is er onder meer een pannakooi voor de jeugd, een vip-arrangement voor sponsors en businessclubleden, zal er een esports toernooi worden georganiseerd (Fortnite) en wordt de dag spetterend afgesloten met muziek van DJ Karim.

Aanvang van de eerste wedstrijd zal om 12:00 uur zijn, waar erevoorzitter Kees de Kreij de aftrap zal verrichten van ZVV Pelikaan – VVGZ. Een affiche die dit jaar ook in de Tweede Klasse F zal gaan plaatsvinden. Rond 17:30 worden de prijzen uitgereikt door de burgemeester van Zwijndrecht, Hein van der Loo.