Groote Lindt weet weer wat winnen is

ZWIJNDRECHT – Eindelijk weer een overwinning voor Groote Lindt na een lastige periode waarin het kampioenschap uit het zicht verdween. Ook in de thuiswedstrijd tegen Hardinxveld kwam het elftal van trainer Serge van den Hurk op achterstand.

Na de 0-1 door Hardinxveld wist Groote Lindt na een uitstekende actie via Michael Slingerland direct de achterstand recht te zetten: 1-1. Nog voor de pauze was het Hardinxveld dat voor de 2e keer het Zwijndrechtse doel te vinden. Door de warrig leidende scheidsrechter werd een vrije trap toegekend aan Hardinxveld. De indraaiende vrije trap werd van dichtbij door een Hardinxveldse aanvaller ingeschoten: 1-2. Volgens vele aanwezigen en de Lindtse grensrechter in buitenspel positie.

Na rust een ander Groote Lindt dat vol op de aanval ging spelen. Nadat Michael Slingerland door de Hardinxveldse keeper was gevloerd moest Hardinxveld met 10 spelers verder. De toegekende vrije trap werd door de vervangende keeper via de lat over getikt. Met nog 20 minuten te spelen komt Groote Lindt op gelijke hoogte. Via een hoekschop was het Nasir el Arboui die de bal van dichtbij binnen wist te tikken: 2-2.

Groote Lindt zette nog meer kracht en energie achter de aanvallen en dit resulteerde in de verwachte 3-2. Na een uitstekende voorzet van, man of the match, Matthijs Fawzi was het Kevin van Pelt die de bal vallend binnen kopte. Hardinxveld kon daarna geen vuist meer maken en viel dan vlak voor het eindsignaal de 4-2 door wederom Michael Slingerland na een combinatie met Kevin van Pelt. Door dit resultaat blijft Groote Lindt meedoen voor een plaatsje in de nacompetitie maar is hierbij wel afhankelijk van de resultaten van andere wedstrijden.