Groote Lindt start in het nieuwe seizoen 2019-2020 met Kleutervoetbal

ZWIJNDRECHT- Een nieuwe Robin van Persie of Lieke Martens die kun je niet vroeg genoeg opsporen. Plus: bezig zijn met een bal is gewoon leuk! Laat je kleine er spelenderwijs kennis mee maken!

In navolging van het succesvolle minivoetbal bij Groote Lindt waar kinderen vanaf 4 tot 7 jaar meer dan welkom zijn heeft Groote Lindt gemeend vanwege de grootte van de groep ook hier een scheiding in  te maken. Op leeftijd en in het nieuwe seizoen ook op eventuele fysiek.

Elke woensdag vanaf 4-9 is er van 18:00 tot 19:00 uur een training. In samenspraak met de trainers is het zelfs mogelijk om aan wedstrijden cq minitoernooien deel te nemen maar dat is op deze leeftijd nog echt maatwerk.

Plezier, samen spelen, lekker buiten en bezig zijn met de bal dat is waar het in eerste instantie om draait.

Doen we dan maar wat?

Nee zeker niet. Bij Groote Lindt hebben we de overtuiging dat zodra kinderen naar het basisonderwijs gaan kunnen wij ze ook iets van het mooie voetbalspelletje leren. Alles in spelvorm uiteraard. Een gemotiveerd kader met voetbal- en looptrainers heeft de ervaring deze talentjes meer dan voldoende bij te brengen.

Wanneer start het?

We starten tegelijk met het basisonderwijs. Geniet dus nog vooral even van de vakantie!

Wat heeft uw kind nodig?

Sportkleding en voetbalschoenen. Een dosis enthousiasme van de ouders is zeer welkom al dient het bij het aanmoedigen te blijven. En niet de bekende aanwijzingen. Enthousiaste kinderen (en/of ouders) kunnen zich aanmelden via jeugd@grootelindt.nl

Meer informatie?

Kijkt u vooral even op onze website voor een indruk van onze vereniging en heeft u vragen mailt u deze dan naar jeugd@grootelindt.nl