ZWIJNDRECHT – Met nog een kleine kans op deelname aan de nacompetitie werd zaterdag IFC ontvangen in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. IFC, al weken zeker van deelname aan de degradatiewedstrijden, werd in de eerste minuten van de wedstrijd door Groote Lindt direct vastgezet. Resultaat was een grote mogelijkheid voor, man of the match, Kevin van Pelt. Ex-Lindtenaar Sander van Strien hield echter zijn doel schoon.

Vanuit een voorzet was het de andere Lindtse aanvaller Michael Slingerland die het doel wel wist te vinden: 1-0. Direct daarna wist IFC de 1-1 te maken waarbij de Zwijndrechtse verdediging niet helemaal bij de les was. Vanuit een uitstekende pass op de in de diepte lopende Kevin van Pelt kwam Groote Lindt wederom op voorsprong: 2-1. Net voor het rustsignaal kwam IFC wederom langs zij: 2-2. Na rust een gedreven Groote Lindt dat vanuit een hoekschop direct weer, via Michael Slingerland, de voorspong pakte: 3-1. In de slotfase wist Groote Lindt nogmaals te scoren. Vanuit een hectische situatie voor het doel van IFC wist verdediger Jasper de Heer het laatste tikje aan de bal te geven: 4-2.

Helaas werd een plaats in de nacompetitie niet bereikt door de uitslagen op de andere velden. Dient nog te worden vermeld dat zowel de eerste periodetitel, de tweede periodetitel als aanspraak op de vervangende periodetitel van kampioen Arkel werden gemist op doelsaldo. Dit is dan ook typerend voor het afgelopen seizoen waarin mogelijkheden voor een prijs aanwezig waren maar net niet werden gepakt. Met een vierde plaats in de eindrangschikking sluit Groote Lindt het seizoen toch prima seizoen af.