Groote Lindt “OPEN”

ZWIJNDRECHT- “OPEN” is een bekende term in de tennis- en golfwereld. Dat betekent dus dat iedereen die mee wil doen dat ook mag doen. Groote Lindt vindt dit in coronatijd erg belangrijk. Daarom wordt op zaterdag 6 juni a.s. de reguliere zaterdagtraining voor de jeugd van v.v. Groote Lindt ook opengesteld voor niet-leden. Iedereen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar is zaterdag 6 juni a.s. vanaf 10.00 uur welkom om aan te sluiten bij de zaterdagtraining op sportpark Bakestein. De zaterdagtraining zal worden afgewerkt in wedstrijdvorm en omstreeks 12.00 uur worden beëindigd.

Wil je graag meevoetballen, dan is aanmelden vooraf gewenst maar niet noodzakelijk via info@grootelindt.nl. Vermeld je naam en leeftijd en je kunt op 6 juni bij de training aansluiten.

Uiteraard dient iedereen zich te houden aan de coronamaatregelen en dat betekent dus dat er geen toeschouwers welkom zijn en de spelers via de kiss&ride op het sportpark worden gebracht en opgehaald. Als je met de fiets komt zet dan je fiets op ruime afstand van de andere fietsers in de fietsenstalling.