Groote Lindt in slotminuut langs Meerkerk

ZWIJNDRECHT – Onder koude en lastige weersomstandigheden trapte Groote Lindt af op het kunstgrasveld op sportpark Bakestein. Te gast was SV Meerkerk de huidige nummer 3 van de ranglijst. Vorige week zaterdag liep Groote Lindt tegen een nederlaag in Dordrecht tegen koploper GSC/ODS maar liet wel zien dat er progressie in het spel zit en kon het GSC/ODS dan ook lastig maken.

Ook in de wedstrijd tegen Meerkerk liet Groote Lindt zien het betere positiespel te hebben maar kon niet snel dreigend voor de Meerkerkse goal komen. Na de rommelige beginfase was het Meerkerk dat vanuit een afgeslagen hoekschop de 0-1 kon noteren. Direct daarna kon Groote Lindt de stand weer gelijk trekken door een goal van Nasir el Arbaoui: 1-1. Tot de rust had Groote Lindt meerdere mogelijkheden om de leiding in de wedstrijd te pakken. Na rust lukte het Groote Lindt wel om de 2-1, via verdediger Koen Maes, van de wedstrijd te maken. Ook daarna lukte het Groote Lindt niet om de score verder uit te breiden. Meerkerk gaf echter niet op en kon vanuit het niets vlak voor het einde van de wedstrijd de gelijkmaker op het scorebord laten zetten: 2-2. Het lijkt een kracht te worden van dit Groote Lindt om na een tegenslag niet op te geven. Ook nu deed de rood-witte brigade binnen enkele minuten iets terug. In de laatste minuut van de wedstrijd schoot Max Spruit de dik verdiende winnende goal binnen: 3-2. Door deze overwinning komt Groote Lindt op een stevige 7e
plaats in op de ranglijst en kan dan ook verder naar boven kijken. Zaterdag gaat Groote Lindt op bezoek bij a.s.v. Arkel (aanvang 14.30 uur)

Bron/foto Groote Lindt