HENDRIK-IDO-AMBACHT – Op zondagmiddag 12/01 a.s van 12.00-16.00 uur organiseren Dojo Osaka en Sportschool Kihon uit Zwijndrecht inmiddels voor de 3e keer het fullcontact Kumite karate seminar in de Sophiahal.  Kumite is binnen karate het onderdeel sparren/wedstrijdtechnieken. De training wordt gegeven door Sensei Cem Senol en sensei Marc de Roodt. Beiden zijn bekende wedstrijdvechters , die al veel titels nationaal en internationaal hebben behaald. Gastdocent is de Budolegende Kancho Gerard Gordeau, 9e dan Kyokushinkai karate en oud UFC vechter.

Er worden vechters verwacht van veel dojo`s uit Nederland, maar ook uit Duitsland en Belgie. Deelname is gratis en de inschrijving staat open voor alle bonden/stijlen/organisaties. De minimumleeftijd voor deelname is 14 jaar.

De zaal is gratis toegankelijk en toeschouwers kunnen het seminar volgen vanaf de tribunes. De horecafaciliteit van T-beaune`s huiskamer is geopend tijdens het seminar voor een kop koffie of een drankje.Wil je meer weten over fullcontact karate, kom eens kijken.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina: Sportschool Kihon of www.sportschoolkihon.nl.