Girls Only trainingen bij Groote Lindt

ZWIJNDRECHT – Voor alle meiden die nieuwsgierig zijn en voor alle meiden die al weten hoe leuk voetbal is, organiseert v.v. Groote Lindt gratis Girls Only trainingen.

Vanaf vrijdag 11 juni a.s., voor een periode van 3 weken, zijn alle meiden die geboren zijn in de jaren 2007 t/m 2014 welkom om deel te nemen aan de trainingen. De Girls Only trainingen zijn op de vrijdagavonden 11, 18 en 25 juni van 18.00 uur tot 19.15 uur op sportpark Bakestein onder leiding van gediplomeerde trainers. Tijdens de Girls Only trainingen zullen we de trainingsvormen zoveel mogelijk afstemmen op de groep.

Je hoeft geen lid te zijn van Groote Lindt en ook vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Kom wel in sportkleding en doe sport(voetbal)schoenen aan. Neem bij warm weer ook een bidon drinken mee!

Op één van de avonden komt Marsja Bussing langs om haar ervaringen uit het verleden met de meiden te delen. Marsja speelde in de jaren tachtig in Groote Lindt Dames 1 waarmee ze in 1984 Nederlands Kampioen werd. Een mijlpaal in de geschiedenis van VV Groote Lindt.

Het aantal meiden dat in gemengde teams voetbalt neemt toe. Om het meidenvoetbal bij Groote Lindt een extra impuls te geven, wordt in het komende seizoen een kleedkamer speciaal voor de meiden geschikt gemaakt, zodat de meiden een eigen ruimte hebben om zich om te kleden en te douchen.

Helaas is het (nog) niet mogelijk om als ouder de training te bekijken en dienen we ons te houden aan het Coronaprotocol van Groote Lindt, de laatste informatie kunt u vinden op de website (www.grootelindt.nl). Uw dochter kan op de parkeerplaats vooraan bij de kantine worden afgezet tussen 17:45 en 18:00 uur en weer worden opgehaald tussen 19:15 en 19:30 uur. U dient in uw auto te blijven. Verdere informatie is te verkrijgen via een mailbericht aan info@grootelindt.nl