Familietoernooi en Nationale Voetbaldag bij ZBC‘97

Foto ZBC’97 archief

ZWIJNDRECHT – Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert ZBC‘97 op zondag 11 juni weer de Nationale Voetbaldag van de KNVB en combineren ze dit met het Familietoernooi.

Tijdens deze dag staat het plezier in voetballen centraal en zullen de deelnemers naast voetbalspellen zoals latje trap, snelheidsmeter en gaten schieten ook een echt 7:7 toernooi gaan spelen. Daarbij zijn de ouders van harte welkom om de kids ook daadwerkelijk in het veld te begeleiden en te helpen. Dus snel op zoek naar goede schoenen en wees erbij, zodat er een mooie dag van gemaakt kan worden met z’n allen, aldus de organisatie.

Nationale Voetbaldag vanuit de KNVB
ZBC‘97 werkt in de organisatie van deze gratis dag samen met de KNVB. Om de verenigingen te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB i.s.m. de clubs deze speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen.  De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze dag, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij hun club en onderkennen het belang van lekker sporten met zijn allen.

Info
Familietoernooi en Nationale Voetbaldag bij ZBC’97 op zondag 11 juni.
Via de onderstaande QR-code kan men zijn kind (neefjes/nichtjes/vriendjes/vriendinnetjes/etc) opgeven. 

Bron: ZBC’97