De zomer begint met de vijfde Zoomer Wantijrun

DORDRECHT – Op 21 juni staat de vijfde editie van de Zoomer Wantijrun op het programma. Een mooie datum om de zomer sportief te beginnen. Na de start op de atletiekbaan van Fortius kan men tijdens de 5, 10 km of de 10 Engelse Mijl (16,1 km) genieten van een mooi parcours dat uiteraard gedeeltelijk loopt langs de rivier de Wantij.

De zomeravondrun valt dit jaar precies op de langste avond met daglicht en de start van de zomer. Op 21 juni zal om 19:30 uur het eerste startschot klinken op de atletiekbaan van Fortius voor achtereenvolgens de deelnemers aan de 10 Engelse Mijl. Gevolgd door de lopers van de 5 km en de 10 km. De lopers lopen een mooi parcours langs het Wantij en krijgen een warm onthaal bij de finish. Ook zal er weer een bedrijvenloop worden georganiseerd. Alle opbrengsten komen dit jaar ten goede aan de DrechtStadLoop en Sportclub Redo. Redo is een stichting die mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid biedt te sporten op recreatief niveau. Iedereen met een verstandelijke beperking is welkom bij Redo, van jong tot oud.

Drijvende kracht
Zoomer Makelaardij is de drijvende kracht achter dit Dordtse event. Eigenaar Edwin Zoomer: “We kijken uit naar deze vijfde editie! Ik ben er trots op dit samen met een grote groep vrijwilligers te mogen organiseren. We hopen dan ook op een grote opkomst, goed weer en een sportieve en gezellige zomeravond!  Het is mooi om ieder jaar zoveel mensen sportief te zien genieten van onze stad en de natuur eromheen. Buiten de sportieve uitdaging, is het ook een sociale aangelegenheid. Met dank aan onze sponsoren is er bij de finish weer genoeg reden om nog even te blijven nagenieten van weer een zwoele zomeravond!”

Info
Zoomer Wantijrun. Datum 21 juni. Aanvang 19.30
Start op de atletiekbaan van Fortius.  Sportpark Reeweg Dordrecht.
Inschrijven kan via www.zoomerwantijrun.nl