Albatrossers trainen door

ZWIJNDRECHT – Ook de lagere senioren van de Zwijndrechtse korfbalclub Albatros kwamen afgelopen zaterdag in het veld voor een onderling partijtje. Senioren 9 versloeg A3/A4 in een leuke oefenpot. Na een half jaar zonder competitie was alles nog wel wat onwennig, maar de spelers hebben het wedstrijdelement behoorlijk gemist.

Zolang er geen versoepelingen aangekondigd worden, wordt de kans op hervatting van de veldcompetitie helaas ook steeds kleiner. Het korfbalverbond heeft aangegeven dat er medio mei nog met het wedstrijdkorfbal gestart kan worden, maar daarna is er slechts een aangepast programma mogelijk en zal ook de veldcompetitie 2020-2021 als niet gespeeld bestempeld kunnen gaan worden.

De jeugdteams die een halve competitie spelen hebben iets meer hoop, ook gezien de leeftijd van de betrokken spelers. Op zaterdag 10 april werd er onderling geoefend door D4 en D5 en andere teams vermaakten zich weer met een pittige training.

Komende zaterdag worden de lotenverkopers van de Grote Clubactie 2020 gehuldigd, een nevenactiviteit die hopelijk weer wat blije gezichten oplevert.