Albatrosjeugd actief op 67e verjaardag

ZWIJNDRECHT- Albatros kan terugkijken op een geweldig feestje op haar 67e verjaardag. De uitgestelde editie van de Gerard Los Vaardigheidsdag 2020 vond plaats onder fantastische weersomstandigheden en met een deelname van 130 jeugdleden, een aantal hulpvaardige vrijwilligers en een prima organisatie kon men terugkijken op een super geslaagd evenement.

Maar liefst ruim driekwart van het potentieel aan DEF-spelers van de jarige club was om 10.00 uur aanwezig om de oefeningen in scores om te zetten. Er konden heel veel doelpunten gescoord en genoteerd worden en één van de hoogtepunten was weer het één tegen één tegen de selectiespelers Alice, Caroline, Kristie, Mattijs, Michiel en Stan.

De welpen draaiden hun eigen programma en waren de eersten die met een mooie medaille huiswaarts keerden. Terwijl het eindspel gespeeld werd konden de scores voor de DEF-spelers worden opgeteld en de oorkondes worden geschreven. De top drie zag er als volgt uit:

F-jongens: 1. Olav van der Ploeg 2. Stef Nugteren 3. Givano Noël
F-meisjes: 1. Emma Zoutewelle 2. Senne van der Linden 3. Aimée Drenth

E-jongens: 1. Sem Zijderveld 2. Marijn Versteeg 3. Sam Lommers
E-meisjes: 1. Vivienne van Dijk 2. Sarah van der Duijn Schouten 3. Elin Bothoff

D-jongens: 1. Sven Hoogendoorn 2. Luuk Bakker 3. Quinten Noël
D-meisjes: 1. Julia van Amelsvoort 2. Mila Boer 3. Feline de Heer

Tussen de middag werden de palen omgeruild voor de hogere uitdagingen en was het de beurt aan 45 ABC-spelers om elkaar uit te dagen. Een poging om de A-jeugd weer eens te motiveren mee te doen vond weinig gehoor, maar de lol was er zeker niet minder om bij deze vijf deelnemers.  Rond de klok van 15.00 uur werden de laatste prijzen verdeeld.

C-jongens: 1. Thijs Lommers 2. Peter van Houdt 3. Timon Manni
C-meisjes: 1. Esmee Hoogendoorn 2. Tara Boer 3. Jasmijn Roodenburg

B-jongens: 1. Jorien Jordaan 2. Merijn Stoop 3. Rick Biemans
B-meisjes: 1. Anouk Bakker 2. Fleur Bos 3. Esmee Nunnikhoven

A-jongens: 1. Thomas Barendregt
A-meisjes: 1. Daphne Boone 2. Lisette Krol 3. Jasmijn van Eijk

Vele handen maakten licht opruimwerk en binnen een half uur was al het materiaal opgeruimd. Met dank aan deelnemers, CoCo’s, organisatie en alle hulptoepen!