Albatros sluit seizoen af met paalschiettoernooi

ZWIJNDRECHT – De korfballers van Albatros gaan op vakantie. Het seizoen 2021-2022 werd afgesloten met het jaarlijkse paalschiettoernooi voor de jeugd dat onder prima omstandigheden op zaterdag 2 juli plaatsvond. In de BCDEF-categorieën werd er fanatiek gestreden om de bekers voor koppels.

Het paalschiettoernooi voor de senioren en A-jeugd vond al op 18 juni plaats en op zaterdag 25 juni werd het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd door de beide korfbalverenigingen Albatros en Conventus. Ook nam Albatros D1 vorige week in Vleuten deel aan het Nederlands Kampioenschap voor D-teams en wist een zevende plaats te bereiken. Een geweldige prestatie voor de ploeg van Jair van Geldere en Elwin Lommers.

Albatrosser Jorien Jordaan won dit weekend met Oranje onder 17 jaar de Korfball World Cup. In Eindhoven was het Nederlandse team in de finale de Belgen de baas en daarom mocht aanvoerder Jorien de beker in ontvangst nemen. Jorien en zijn team werden gesteund door een groep Albatros-supporters die na afloop het feestje met de deelnemers uit elf landen meevierden. Jorien maakt nu de overstap naar het Papendrechtse PKC.

Fotobijschrift: de winnende koppels bij het paalschiettoernooi voor de Albatrosjeugd