Spannende line up voor Bevrijdingsfestival Zuid-Holland

Foto JMR. Rudeboy plays Urban Dance Squad 

ROTTERDAM –  Vrijdag 5 mei staat het Park bij de Euromast in Rotterdam weer in het teken van de vrijheid tijdens het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland. En ook dit jaar mogen de naar verwachting tienduizenden bezoekers zich verheugen op een geweldige dag vol liveoptredens van gerenommeerde artiesten en aanstormend talenten.

Tussen 12.30 en 23.00 is iedereen van jong tot oud welkom in het park om te dansen en te genieten. Naast optredens en shows op drie verschillende stages is er een foodcourt met allerlei foodtrucks,  een Plein van de Vrijheid met organisaties als Amnesty en kan men op bijzondere wijze in gesprek gaan met oorlogsveteranen. Een ticket hoeft men niet te kopen want de toegang voor het festival is gratis.

Erasmusstage
Op het Erasmuspodium, de grootste stage van het festival, staan een aantal gerenommeerde namen op het programma, onder wie Goldband, de Haagse formatie die onlangs drie Edisons in de prijzenkast bij mocht zetten. Daarnaast wordt het Erasmuspodium ook opgeluisterd door optredens van onder meer DeWolff, $hirak, David Vunk, Rudeboy plays Urban Dance Squad en Pink Oculus. Het slotakkoord op het Erasmuspodium komt evenals vorig jaar toe aan DJ Paul Elstak.

SENA performers stage powered by Popunie
Zoals gebruikelijk is het Sena Performers Stage dé plek waar aanstormende talenten zich aan het publiek presenteren. DJ Susan Right bijvoorbeeld, alsook Hato, Jeangu Macrooy & band, Daniel Nolet en Navarone Cole.

Vrijheidspodium
Het Vrijheidspodium staat dit jaar onder meer in het teken van een heuse fashionshow waar designer Violetta Riedel haar ontwerpen presenteert. Daarbij worden bezoekers van dit podium getrakteerd op muziek- en dansvoorstellingen van Lucia Hakbijl, Ariana Popal, Panaknockout, Wowi en Dirikteur.

Timetable van de Line up op het Bevrijdingsfestival

Een geweldige dag
Organisator Jasper Scholte (JMR Event Makers) heeft er zin in: “Het is geen publiek geheim dat het een uitdagende tijd is voor provinciale Bevrijdingsfestivals. En dit geldt ook voor het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland. Niettemin hebben wij een bijzonder aansprekende line-up kunnen realiseren. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat wij onze bezoekers op een geweldige dag zullen trakteren. Gelukkig maar, want we moeten onze vrijheid blijven vieren. Zeker in een stad als Rotterdam.”

 Bron: JMR