Nieuwsverantwoording

ATOS RTV brengt dagelijks nieuws op radio, televisie, sociale media en de website. Via deze kanalen streeft de omroep ernaar de inwoners van Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht van actuele ontwikkelingen op de hoogte te brengen.

De nadruk ligt op nieuws uit Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht, maar ATOS RTV brengt ook nieuws uit de regio.

ATOS RTV maakt deel uit van de Streekomroep 56, bestaande uit de lokale omroepen uit Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido Ambacht, Ridderkerk, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. ATOS RTV brengt ook nieuws uit het verzorgingsgebied van die omroepen voor zover dit relevant is voor inwoners en geïnteresseerden. Ook werken we samen met de regionale omroep Rijnmond.

De redacteuren van ATOS RTV werken afhankelijk van de tijd die ze als vrijwilliger beschikbaar hebben, één of meerdere dagdelen per week aan het samenstellen van het nieuws. Dat gebeurt hoofdzakelijk vanuit huis. Eindverantwoordelijk is Hans Hulswit.

Heeft u zelf nieuws, een leuk bericht of wilt u een aankondiging van een evenement doorgeven, dit kunt u sturen naar redactie@atosrtv.nl

Klachten
Indien u een klacht heeft over de nieuwsberichten die door ATOS RTV worden gepubliceerd, kunt u zich richten tot Hans Hulswit.
Klachten over de radioprogrammering kunt u richten aan info@atosrtv.nl.