Zwijndrechtse Jaelin doet mee aan Miss Teen of Zuid-Holland verkiezing

ZWIJNDRECHT – De 18 jarige Jaelin Amaris uit Zwijndrecht is verkozen tot finaliste in de Miss Teen of Zuid-Holland missverkiezing. In deze verkiezing, die bedoeld is voor meiden tussen de 15 en 18 jaar oud, staat Jaelin samen met 19 andere meiden in de finale. Met het winnen van de titel Miss Teen of Zuid-Holland ga je door naar de landelijke finale, waar de landelijke titel Miss Teen of The Netherlands te behalen valt. Tijdens deze landelijke finale, wordt de winnares gekroond.

Jaelin zit momenteel in het examenjaar van het VWO op het Develsteincollege. Naast school besteed Jaelin in haar vrije tijd aan hobby’s zoals zingen en dansen en is zij actief bezig met modellenwerk en fotoshoots.

Stemmen kan door een sms te sturen naar 3010 met het bericht Poll ZuidHolland Jaelin Amaris (1,10 per bericht) Ook haalt Jaelin geld op voor het goede doel, de LINDA.Foundation. Dit doel steunt arme gezinnen in Nederland, al het geld dat ingezameld is gaat naar gezinnen in Zuid-Holland.

De datum van de finale is op dit moment nog onbekend.

In het programma Prettig Weekend van zaterdag 27 februari hadden wij een interview met Jaelin. Dit interview is terug te beluisteren via ‘Gemist’