ZWIJNDRECHT – De jaarlijkse avondvierdaagse is een begrip in Nederland. Het was dan ook erg spijtig dat dit prachtige evenement vorig jaar geen doorgang kon vinden. In samenwerking met de stichting avondvierdaagse heeft de Tafelronde Zwijndrecht zich ingezet om voor de duizenden enthousiaste kinderen dit jaar weer een avondvierdaagse te organiseren. En met succes!

Avond vierdaagse voor iedereen
De avondvierdaagse is iets om naar uit te kijken. Duizenden kinderen hebben plezier, krijgen de nodige beweging en nieuwe vriendschappen ontstaan. Als Tafelronde zijn wij trots bij te kunnen dragen aan het organiseren van dit prachtige evenement. Daarnaast gaan we ons inzetten om de avondvierdaagse nog leuker te maken maar ook voor iedereen bereikbaar.

Voorbereiding
Alhoewel de winter nog moet komen en de avondvierdaagse ver weg lijkt, zijn de voorbereidingen al in volle gang. Samenwerkingen met de lokale ondernemers wordt gezocht, routes worden bepaald en discussies gevoerd over hoe dit evenement voor zoveel mogelijk kinderen bereikbaar is. Zoals gebruikelijk is de 2020 avondvierdaagse bedoelt voor kinderen en kunnen scholen, sportclubs en andere verenigingen zich inschrijven.

Innovaties
Nieuwe energie aan de organiserende kant zorgt ook voor nieuwe ideeën. De Tafelronde Zwijndrecht kijkt naar (digitale) mogelijkheden om de registratie voor iedereen gemakkelijk te maken. Daarnaast is de dialoog met lokale ondernemers al geopend om er een echt feestje van te maken. In de komende maanden kunt u meer (praktische) informatie verwachten via de lokale media en de nog te lanceren vernieuwde website.

Over de tafelronde Zwijndrecht
De Tafelronde Zwijndrecht is een serviceclub van heren tussen de 25-40 jaar die graag een bijdrage levert aan de lokale gemeente. Jaarlijks organiseert de Tafelronde (al meer dan 30 jaar) kosteloos een leuke boottocht voor ouderen en alleenstaanden en wordt middels een fundraising geldt gedoneerd aan lokale goede doelen.

Bij de Zwijndrechtse Tafelronde bloeien vriendschappen op, wordt hart voor de maatschappij omgezet in concrete actie en is voortdurende zelfontplooiing van de leden het nobel streven. Een Tafelaar is altijd in beweging, voor de wereld, zijn mede- Tafelaars en zichzelf.