ZWIJNDRECHT – Vanaf 1 oktober werkt de gemeente met een nieuw systeem voor meldingen in de openbare ruimte. Dit systeem heet Fixi. Fixi is te vinden via de website van de gemeente Zwijndrecht, via www.fixi.nl en de Fixi app. Met Fixi is het voor inwoners eenvoudiger om een melding te maken voor bijvoorbeeld loszittende stoeptegels, overhangend groen en kapotte verlichting. Via Fixi worden meldingen eenvoudig aan de betreffende locatie gekoppeld, kunnen foto’s makkelijk worden toegevoegd en meldingen worden gevolgd. Het is ook makkelijk om te zien of iemand anders de melding al heeft gemaakt.

Fixi app
Inwoners kunnen de Fixi app gratis downloaden om op de mobiele telefoon te gebruiken. De app is beschikbaar in de Appstore en Google Playstore. Direct een melding maken via de app of website werkt het makkelijkste en snelste. Een telefonische melding via 14 078 blijft ook mogelijk. De gemeente Zwijndrecht app werkt hierdoor niet langer voor het maken van een melding.

Speur-win-actie
Vanaf 1 oktober zijn er goudkleurige items verstopt in de openbare ruimte van Zwijndrecht. Degenen die een van de goudkleurige hondendrollen, stoeptegels en afvalknijpers weten te vinden, winnen een universele smartphone houder voor op de fiets. De vondst dient met foto, op locatie, gemeld te worden met de nieuwe Fixi app of via www.fixi.nl. Meer informatie en de voorwaarden zijn te lezen op www.zwijndrecht.nl/fixi.