Zwijndrecht krijgt nieuwe kinderburgemeester en elf kinderambassadeurs

ZWIJNDRECHT – De  nieuwe kinderburgemeester voor de gemeente Zwijndrecht voor het jaar 2022/2023 is Melle Kramer van CKC Juliana. Hij wordt vergezeld door  maar liefst elf kinderambassadeurs die hun stem in Zwijndrecht laten horen en meedenken over belangrijke zaken binnen de gemeente.

De nieuwe kinderburgemeester wordt op dinsdag 30 augustus officieel beëdigd tijdens een raadsvergadering. Die avond draagt de huidige kinderburgemeester, Jaylinn Addink uit groep 8 van KBS De Toermalijn, haar ambtsketen officieel over. Melle Kramer: “Ik ben heel blij dat ik de nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Zwijndrecht ben en kijk er heel erg naar uit om samen met de elf andere kinderambassadeurs mooie dingen voor Zwijndrecht te betekenen.”

Burgemeester Hein van der Loo: “Ik heb Melle nu al leren keren als een echte verbinder die ideeën graag samen verder brengt. En ‘samen doen’ is waar we voor staan in Zwijndrecht. Ik zie uit naar de samenwerking met mijn nieuwe collega-burgemeester en de kinderambassadeurs!”