ZWIJNDRECHT/HEERJANSDAM – De collecte voor KWF Kankerbestrijding in Zwijndrecht/Heerjansdam heeft maar liefst € 16.300,00 opgebracht. Dankzij uw vrijgevigheid kan KWF investeren in haar doelen. Zodat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met de ziekte.

70e KWF-collecteweek
Deze collecteweek was extra bijzonder, doordat het de 70e editie was. Prinses Beatrix verrichte op 31 augustus de eerste slag van een speciale KWF Munt ter ere van het 70-jarig bestaan van KWF. In de week erna, gingen maar liefst 80.000 collectanten de straat op, verspreid over 800 collecteteams.

Het collecteteam van Zwijndrecht/Heerjansdam was met flink collectanten goed vertegenwoordigd helaas niet voor alle wijken – vrijwilligers zijn nog steeds welkom.

Over KWF Kankerbestrijding
Een gift aan KWF, maakt nieuwe doorbraken in kankeronderzoek mogelijk. Dat helpt: sinds de oprichting van KWF in 1949 is het percentage patiënten dat 5 jaar na hun diagnose nog in leven is, gestegen van 25% naar 65%. Daarnaast besteedt KWF de collecte-opbrengst aan het voorkomen van kanker en aan ontwikkelingen, waardoor mensen een beter leven krijgen tijdens en na de ziekte.

KWF-collecteteam Zwijndrecht/Heerjansdam zet zich al jaren in voor KWF Kankerbestrijding maar vrijwilligers zijn altijd welkom.

Collectant gemist?
Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via kwf.nl/collecte.